e
Banner

Etiketler: aslan kut



MNG Kargo, 7 Teknoloji Merkezi Kurdu



MNG Kargo, sektörde bir ilk olan Teknolojik Aktarma Merkezlerini Ankara, Adana, Bursa, İzmir ve İstanbul'da kurdu,kargo işleme hızı ve kapasitesini yüzde 300 arttırdı.





MNG Kargo’dan 10’uncu yılına özel proje



‘Aç Kanatlarını Türkiye’ projesiyle Anadolu’yu adım adım dolaşacak olan MNG Kargo TIR’ı Anadolu esnafının, ticaret erbabının ve küçük işletmelerin işlerini büyütmelerine destek oluyor.




KARİD Başkanı Aslan Kut: PTT imtiyazları kalkmalı


Yayın: 21-06-2013
Kategori: Karayolu

Mayıs ayında çıkarılan yeni Posta Kanunu’nda serbest rekabeti engelleyen maddelerin bulunduğuna dikkat çeken Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri (KARİD) Derneği Başkanı Aslan Kut, Türkiye’nin gelişmiş ülkelerde olduğu gibi rekabete açık bir posta sektörüne sahip olması için tekelin kırılıp serbest rekabet ortamının sağlanması ve PTT’nin özelleşmesi gerektiğini söyledi.




Kargoculardan koronavirüs önlemleri


Yayın: 27-03-2020
Kategori: Karayolu
Etiketler: aslan kut karid

Türkiye Kargo, Kurye ve Lojistik İşletmecileri Derneği (KARİD) Başkanı Aslan Kut, “dünyada etkisini sürdüren Covid-19’a ilişkin üye kurum ve kuruluşlarımız eylem planlarını hazırlamış ve ekonomik sürekliliği sağlamak adına kesintisiz hizmet sunmanın sorumluluğunu taşımaktadırlar” diye konuştu.